Studiecirklar

"Att baka sitt eget hundgodis"
Foto: Lotta Olsson

Många olika kex/skorpor bakades under kursen.
En gång var det med lever i en annan gång kycklingbuljong en tredje med köttbuljong.
Blodbullar en riktig 10 poängare enligt våra hundar. Många goda recept med hem från kursen.
Fyra vakande ögon vaktade på oss och såg till att baket gick bara bra. *ler*
 
När det var dags för avslutning kan man tro vi skulle baka något riktigt smaskigt till våra hundar men vi åkte ut på fågelskådning istället. Karin som har varit med på kursen är nämligen också fågelskådare. Vi for åt Hög där vi bland annat kunde se tornfalk, tranor, tofsvipor, stor spov, sångsvan m.m. Karin hade 2 riktigt bra kikare med sig så vi såg fåglarna riktigt nära. Vi for till Finflo och där såg vi en mycket sällsynt vitbläsad fjällgås som Karin sa att det finns bara ca 100 stycken kvar i Sverige. Efter det avslutade vi att åka till gamla klubben på Fansmyren och titta vad "lakdammen" kunde bjuda på. Där var det allra mest skrattmåsar i farten men vi såg även andra fåglar.
  Karin i spetsen letar reda på sevärdheterna åt oss andra. Maria spejar på egen hand.
En trana kom förbi på Fansmyren.