Melemsbrev 2020
 

 
  

Till medlemmar i Hudiksvalls kennelklubb

Välkomna till ett nytt verksamhetsår i vår lokala kennelklubb. Årsmötet kommer att hållas i klubbstugan den 12 februari kl 19.00. Alla medlemmar hälsas välkomna! Mer information om detta kommer att finnas på klubbens hemsida, www.hudiksvallskennelklubb.se . Observera att medlemsavgift för år 2020 måste vara betald för att ha rätt att rösta på årsmötet.

Info om vår verksamhet läggs också ut i facebookgruppen ”På G i Hudiksvalls kennelklubb”. Vill du komma ut till klubben för att träffa andra hundar, hussar och mattar, kanske träna lite, fika och ha trevligt är du välkommen till våra tisdagsträffar kl 18.00. Gemensamma hundpromenader sker på onsdagar kl 10.00, samling vid Varvet.

Är du sugen på att gå någon kurs med din hund? Mer information om kursutbud, kursanmälan och övriga aktiviteter finns också att läsa om på vår hemsida.

I mars månad kommer vi att ha vår traditionella och välbesökta våffeldag, då vi serverar nygräddade våfflor med sylt och vispgrädde.  Vår inofficiella hundutställning är planerad den 23/5, den kommer att äga rum på vår träningsplan. Passa på att ställa ut din fina hund, ett bra träningstillfälle inför sommarens utställningar.

Nytt år innebär också att det är dags att förnya medlemskapet och betala in medlemsavgiften för år 2020. Medlemsavgiften är 175 kr för enskild medlem och 200 kr för hel familj. Betala in medlemsavgiften till vårt bankgironummer 933-6678. Vi har detta år beslutat att inte skicka ut något brev via posten, utan istället via hemsidan och Facebook-gruppen. Ange namn, adress samt e-postadress vid inbetalningen. Ni som betalar för hel familj uppger namn på samtliga familjemedlemmar. Observera att för den som betalat medlemsavgift 1/10-2019 eller senare under år 2019, så gäller medlemskapet även för hela år 2020.

Återigen välkomna till ett nytt år i vår lokala kennelklubb

/Styrelsen